Berichtjes en reacties van (oud) leerlingen

45 reacties
 • Cheyenne

  Vanochtend ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs. Dankzij het geduld en de uitlegvan Marcel, heb ik genoeg zelfvertrouwen gekregen in mijn rijden om mijn examen te halen. Nogmaals erg bedankt voor de rijlessen en ervaringen onderweg!

 • laurens

  Marcel, Dankjewel voor alles!!! Vandaag ben ik in een keer geslaagd! De rijlessen bij jou zijn super chill en je hebt mij veel geleerd. Ik kan je alleen aanbevelen!!!

 • Sem Kluft

  Vanmorgen in 1x geslaagd. De lessen heb ik altijd als leuk, gezellig en leerzaam ervaren en met als leuke bonus 1 uur rijden in een Ferrari (1000ste leerling die geslaagd is bij Marcel). Marcel bedankt

 • Rebecca

  Het nieuwe jaar had voor mij niet beter kunnen beginnen. Op 31-01-2019 heb ik in èèn keer mijn rijbewijs behaald. Marcel legt alles heel duidelijk uit en is erg geduldig. Nu kan ik vol zelfvertrouwen zelfstandig autorijden, in het begin was dit wel anders. Bedankt Marcel voor alle fijne professionele leerzame en vooral gezellige lessen! Dus ben jij aan het overwegen om te starten met rijlessen en nog opzoek naar een goede rijschool? dan is Marcel kluft zeker een aanrader!

 • Demi

  Vandaag in 1 keer geslaagd dankzij de goede rijlessen van Marcel! Het was erg gezellig en ik heb veel geleerd.

 • Mart Wigman

  Erg professionele en fijne lessen gehad. Heel erg bedankt Marcel!

 • Luc Wensveen

  Na mijn zus ben ook ik in één keer geslaagd dankzij Marcel Kluft. Ik heb in zo’n korte tijd erg veel geleerd en zit zelfverzekerder in de auto dan ooit tevoren 😉
  Marcel bedankt!

 • Lara

  Vanmorgen dankzij Marcel in 1x geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Onwijs veel geleerd en zelfvertrouwen gekregen tijdens de lessen waardoor ik nu zelfverzekerd achter het stuur kan, en de gezellige gesprekjes maken het natuurlijk helemaal af :). Bedankt Marcel!

Plaats een reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

Stuur ons een mailtje

Je mag ons altijd een mailtje sturen! We reageren zo snel mogelijk.