Veelgestelde Vragen

Deze vragen zijn rechtstreeks gekopiëerd van de website van het CBR met onze antwoorden eronder.
(Klik op de vraag voor het antwoord)

Bij ons is er altijd direct en persoonlijk contact tussen de instructeur en leerling en wordt er altijd meteen gezamenlijk naar een passende oplossing gezocht.

Ja, we zijn met z`n vieren en heel flexibel. Dus als er echt iets aan de hand is vallen we zonodig voor elkaar in.

Sterker nog: als er een les door onze schuld of externe factoren uitvalt, dan hoeft deze NOOIT betaald te worden. Alle risicos bij b.v. extreem weer of autopech zijn volledig voor onze rekening.

Ja, als U niet later dan 24 uur voor de betreffende les afzegt, wordt dit altijd direct in overleg met de betreffende instructeur geregeld.

Ja, we werken met de allerbeste instructiekaart op dit moment. Deze kun je ook op deze website vinden met alle onderdelen in oplopende moeilijkheidsgraad.

Dit is afhankelijk van de leerling en het instructie-onderdeel. Sommige uitleg kun je gewoon rijdend op een (rustige) weg doen terwijl je voor andere onderdelen moet stoppen om uit te leggen en soms ook nog een demonstratie geeft. In sommige situaties wordt er ook gestopt om onderdelen met een tekening of via de I-pad te verduidelijken.

Ja, bij ons heeft elke leerling z’n vaste instructeur, vakantie of ziekte uitgezonderd. In dit geval neemt een andere instructeur de lessen over (indien gewenst door de leerling). Verder neemt Marcel zelf bij alle leerlingen van de andere instructeurs voor het CBR-praktijkexamen nog een proefexamen af om te controleren of het gewenste niveau bereikt is. En eventueel nog wat nuttige tips voor het (in 1x) slagen te geven.

Ja, al onze instructeurs hebben hun eigen auto wat dus ook de lesauto van de betreffende leerling is.

Sterker nog: wij rijden altijd mee! Dit is eigenlijk een ‘must’ voor een serieuze rijschool. Als je meegaat als instructeur voorkom je dat een leerling onjuist beoordeeld wordt door een CBR-examinator (gebeurt niet vaak maar helaas wel af en toe) en kun je tegen de uitslag in beroep gaan wat NOOIT mogelijk is als je niet meegaat. En je kunt het examen ook een voor de leerling wat relaxter karakter geven door met je ‘vertrouwde’ stem lekker met de examinator te babbelen. Door het gesprek tussen examinator en instructeur kan de leerling zich ook volledig focussen op het rijden, i.p.v. het zelf moeten praten, en wordt dus minder afgeleid met dus meer kans van slagen.

Wij zijn al sinds de oprichting in 2003 toonaangevend op dit onderdeel. Altijd één der hoogsten van de regio met uitschieters tot maar liefst 95%.

Ja, onze instructie-onderdelen zijn ook gepubliceerd op deze website en worden in combinatie met een leskaart voor de leerling gebruikt voor het bijhouden van de vorderingen.

Ja, vraag uw rij-instructeur naar zijn WRM-certificaat. Ook het IBKI kan u informeren over de afgiftedatum en/of geldigheid van WRM-certificaten. Kijk hiervoor op www.ibki.nl.
Al onze instructeurs zijn hoog-gekwalificeerd met natuurlijk het WRM-certificaat (tegenwoordig: IBKI bevoegdheidspas) en hebben diverse andere bijscholingscursussen gedaan en certificaten behaald. We gaan zelfs een stap verder in deze en zijn ons steeds meer aan het profileren als opleidings/stage-rijschool voor nieuwe top-rij-instructeurs.

Zoals je al eerder hebt kunnen lezen op de homepage bieden wij de beste prijs/prestatie verhouding van de regio. Bij ons krijg je 100% intensief rijles van de hoogste kwaliteit voor een goede prijs waarbij een uur ook echt een UUR is en b.v. geen 50 minuten.

Stuur ons een mailtje

Je mag ons altijd een mailtje sturen! We reageren zo snel mogelijk.