Wie zijn wij ?

Het begin:

Autorijschool Marcel Kluft is opgericht in 2003 door Marcel Kluft. Marcel was reeds jaren werkzaam als rij-instructeur bij rijschool Kluft in Heemskerk, de rijschool van zijn vader. Marcel levert autorijles van de hoogste kwaliteit. De lessen worden altijd zeer individueel per leerling aangepast aan motoriek, talent, nervositeit en andere persoonlijke eigenschappen. Zelfs voor hele trage of slecht nederlands sprekende leerlingen is er veel geduld en begrip. Altijd in voor vernieuwing (wilde ooit een keer met 4 leerlingen naar parijs om daar de ‘Arc de Triomphe’ te ‘doen’!) en aanpassing aan het nieuwe rijden. Hij vraagt heel veel van jouw toewijding maar daar krijg je dan ook maximaal rendement voor terug.

Marcel Kluft

De spannende beginperiode van de rijschool bleek heel erg kort te zijn want we werden direct gevonden door heel veel nieuwe leerlingen, deels door mond-tot-mond reclame, deels door de website en grotendeels door de inmiddels bekend gemaakte slagingspercentages. Binnen een paar maanden was de agenda helemaal vol en sindsdien continu vol gebleven.

Uitbreiden?

De zaken zijn steeds erg goed gegaan dus komt de vraag; uitbreiden? ja of nee?, want het aanbod van leerlingen werd steeds groter. Dit betekent instructeurs in dienst nemen om meer leerlingen te kunnen verwerken. Door vroegere ervaringen bij de rijschool van Pa en wat onderzoekjes bij andere rijscholen leek dit niet direct een goed idee. Autorijschool Marcel Kluft wil alleen instructeurs die hooggekwalificeerd zijn, enige jaren ervaring hebben, goed met mensen kunnen omgaan en een goede werkmentaliteit hebben.
Het probleem is alleen dat dit soort instructeurs zeldzaam zijn.
Oplossing: we houden het klein om de kwaliteit te kunnen waarborgen.

Buitenkans 1:

René van der Heiden

René van der Heide

Tot in augustus 2007 zich een goede kans voordeed om toch iets uit te kunnen breiden. René van der Heiden, vriend en vroegere collega bij rijschool Kluft, had nog wat tijd over om voor ons te gaan werken. Dit lieten we ons geen twee keer zeggen want René had allang bewezen uit het goede hout gesneden te zijn als rij-instructeur en de afspraken werden snel en tot beider tevredenheid gemaakt.
René is een ras-rijinstructeur die het vak zeer goed verstaat maar ook veel humor heeft en voor de ontspanning altijd in is voor een lolletje. Sinds zijn aantreden is de wachttijd flink gereduceerd en kunnen leerlingen vaak binnen enkele weken beginnen. Ook is tot op de dag van vandaag het slagingspercentage onveranderd hoog gebleven wat als leuk extraatje oplevert dat er helemaal geen reclame gemaakt hoeft te worden.

En buitenkans 2:

Eugenie van Haasen

Eugenie van Haasen

En dan de volgende toevoeging aan het team: Eugenie van Haasen. Eugenie is alweer sinds vele jaren rij-instructrice. Na stage gelopen te hebben bij Marcel zelf (dus opgeleid naar onze eigen norm) en na geslaagd te zijn voor haar instructeurs-examen heeft ze eerst ervaring opgedaan bij een grote rijschool in Amsterdam. Nu ze genoeg door de wol geverfd is, kan ze aan de slag bij onze rijschool om zodoende onze capaciteit nog verder te vergroten. Eugenie is zelf autorij-fanaat en heeft een grote “drive“ om mensen zo goed mogelijk te leren autorijden wat ze ook met volle overgave doet.

En buitenkans 3:

Dinie Bouwmeester

 Dinie Bouwmeester

De jongste toevoeging aan het team was hard nodig vanwege de enorme drukte. Ook in dit geval prijzen we ons zeer gelukkig met de komst van deze Instructrice. Dinie heeft al plm. 25 jaar ervaring in het vak en heeft zelfs ervaring met scooter/bromfiets-les en het geven van theorielessen. Tevens heeft ze vroeger bij Marcel zelf haar rijbewijs gehaald en is dus ook al bekend met onze manier van lesgeven. Na 2 weken proefdraaien(invallen) vanwege vakantie van Marcel kregen we alleen maar positieve reacties van leerlingen dus wederom een welkome aanvulling op het team.

2019 en verder…..

Vanwege de uitbreiding van capaciteit kunnen we nu ook stilletjesaan wat meer naar buiten treden met onze rijschool, vandaar deze nieuwe website en de nieuwe facebook-pagina. Veel leesplezier en hopelijk tot binnenkort……..

 

 

Stuur ons een mailtje

Je mag ons altijd een mailtje sturen! We reageren zo snel mogelijk.