Tarieven

Bij ons is er geen toeslag voor de avond- of zaterdag lessen. De eerste 3 tot 5 lessen duren meestal een uur, daarna worden  de lessen 1 1/2 uur met af en toe een les van 1 1/4 uur (b.v. tijdens spitstijd als we niet in de file willen staan en dus niet naar haarlem gaan).

Tarieven Praktijklessen

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Als je al een theorieset (boek + internetcode) in bezit hebt kun je van Brons-, Zilver-, Goud- en Platinum-Pakket 40,- euro afhalen.

Voor de inhoud van de pakketten zie:
pakketten en cursussen

De lessen dienen altijd uiterlijk 24 uur van tevoren te worden afgezegd. Doordat er echter door overmacht (b.v. ziekte) wel eens iets tussen kan komen hebben we een coulance-systeem ingesteld: het 1-2-3 systeem. Dit betekent dat:

1e keer te laat afzeggen is gratis,
2e keer te laat afzeggen kost een halve les,
3e keer en verder te laat afzeggen kost pas de volledige lesprijs.

Bij niet aanwezig (vergeten) zijn op afgesproken tijdstip dient natuurlijk altijd de volledige lesprijs betaald te worden.

Tarieven Theorielessen

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Wij verkopen uitsluitend het beste theorie-materiaal van Veka-Best.

Tarieven Praktijkexamens en Tussentijdse Toetsen

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Alle prijzen van Praktijkexamens en Tussentijdse toetsen zijn inclusief 2 uur autohuur (dus heenrijden, plm. 3 kwartier les, examenrijtijd en terugrijden). Bij Faalangstexamens is deze totale rijtijd plm. 2 1/2 uur.

(let op: bij de meeste rijscholen betaal je dit allemaal nog extra bovenop de examenprijs)!

Examenprijzen zijn vanaf 1 november 2017 altijd exclusief Eigen Verklaring vandaar de lagere tarieven. Vanaf deze datum dien je deze zelf in te vullen op de website van het CBR (www.cbr.nl) en ook daar af te rekenen (verplicht voor alle praktijkexamens).

Pakketprijzen

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

-Het “Brons- en Zilver-pakket“ dienen in maximaal anderhalf jaar geconsumeerd te worden. Het “Goud- en Platinum-pakket“ dienen in maximaal 2 jaar geconsumeerd te worden. Na deze termijnen verlopen de pakketten en vindt er geen restitutie plaats van betaalde gelden. Tenzij voor het aflopen van deze termijnen overeengekomen tussen instructeur en leerling bijvoorbeeld vanwege stage in het buitenland of langdurige ziekte, in dit soort gevallen kan de termijn iets verlengd worden. Deze regels zijn ingesteld vanwege steeds stijgende kosten van theoriemateriaal, CBR-tarieven, autokosten etc. waardoor de “oude“ betaalde bedragen niet meer de kosten kunnen dekken.

Stuur ons een mailtje

Je mag ons altijd een mailtje sturen! We reageren zo snel mogelijk.