Theorieles

Zelfstudie.

Zoals bij de meeste rijscholen tegenwoordig is ook bij ons de vraag naar theorieles nihil. Slechts 1 op de 25 leerlingen wil nog theorieles, de rest doet het liever met zelfstudie. Dit is nu gelukkig op verschillende manieren mogelijk. Het meest voorkomend is dat een leerling bij de rijschool een goed Theorieboek aanschaft in combinatie met een inetrnetcode, oefen CD-rom of een examen-oefenboek en na het bestuderen van de leerstof en het oefenen met de proef-examens dan het theorie-examen kan gaan doen. Ook kun je altijd de hulp inroepen van je praktijk-instructeur om je met theoretische problemen te helpen. Wij van Autorijschool Marcel Kluft werken uitsluitend met het beste theorie-materiaal van Veka-best. Vraag hiernaar tijdens de rijles of via de website (zie ook: tarieven).

Er is ook een methode met meer begeleiding:

De virtuele theorieles.

Hierbij koopt de leerling bij de rijschool een kaart met een code waarmee je kunt inloggen op een theorie-website en daar kun je dan 15 of 22 uur virtuele theorieles krijgen waarbij je allerlei vragen kunt stellen en hulp krijgt bij het leren. Hierbij zit dan ook het oefenen met theorie-proefexamens incl. gevaarherkenning (zie ook: tarieven).

Als dat niet genoeg is kun je je ook aanmelden voor:

Klassikale theorieles.

Wij verzorgen deze lessen niet zelf gezien de zeer geringe behoefte maar we hebben een overeenkomst met een andere goede plaatselijke rijschool waar je klassikaal een theorie-cursus kunt doen. Wij assisteren je graag bij het aanmelden voor deze cursus (neem hiervoor contact op via het contact-formulier).

Stuur ons een mailtje

Je mag ons altijd een mailtje sturen! We reageren zo snel mogelijk.