Berichtjes en reacties van (oud) leerlingen

34 reacties
 • Rianne

  Marcel heeft mij goed begeleid na het verkeerd aanleren bij een andere rijschool. Marcel doet zijn best en is betrokken bij mijn slagen.. vandaag in 1x geslaagd voor mijn herexamen bij Marcel en dat komt door de goede tips, adviezen en de gezellige leeromgeving!

 • Valérie van Kalmthout

  Gisteren ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dit dankzij Marcel zijn goede lessen. Marcel is heel duidelijk, erg professioneel en daarnaast ook nog eens erg gezellig! Onwijs bedankt Marcel!

 • Maureen Krijvenaar

  Yesss, in 1x geslaagd!! Bedankt Marcel voor de goede en gezellige lessen. Ik heb veel van je geleerd

 • laurens

  Marcel, Dankjewel voor alles!!! Vandaag ben ik in een keer geslaagd! De rijlessen bij jou zijn super chill en je hebt mij veel geleerd. Ik kan je alleen aanbevelen!!!

 • Sem Kluft

  Vanmorgen in 1x geslaagd. De lessen heb ik altijd als leuk, gezellig en leerzaam ervaren en met als leuke bonus 1 uur rijden in een Ferrari (1000ste leerling die geslaagd is bij Marcel). Marcel bedankt

 • Rebecca

  Het nieuwe jaar had voor mij niet beter kunnen beginnen. Op 31-01-2019 heb ik in èèn keer mijn rijbewijs behaald. Marcel legt alles heel duidelijk uit en is erg geduldig. Nu kan ik vol zelfvertrouwen zelfstandig autorijden, in het begin was dit wel anders. Bedankt Marcel voor alle fijne professionele leerzame en vooral gezellige lessen! Dus ben jij aan het overwegen om te starten met rijlessen en nog opzoek naar een goede rijschool? dan is Marcel kluft zeker een aanrader!

 • Demi

  Vandaag in 1 keer geslaagd dankzij de goede rijlessen van Marcel! Het was erg gezellig en ik heb veel geleerd.

 • Mart Wigman

  Erg professionele en fijne lessen gehad. Heel erg bedankt Marcel!

Plaats een reactie

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.

Stuur ons een mailtje

Je mag ons altijd een mailtje sturen! We reageren zo snel mogelijk.