auto’s

De 4 lesauto`s op dit moment zijn:

Volvo V60 D3 Summum, leren bekleding, schuifdak, acheruitrijcamera etc. (zwart)v60

Audi A3 Sportback TDI (antraciet)a3

Renault Clio energie TCe 90 Expression (rood)

Renault Captur TCe 90 Dynamique (antraciet/grijs)

captur

 

 

 

 

Sinds 2016 zijn er alweer een aantal veranderingen in het wagenpark geweest. Zo is de Volkswagen Golf TDI na trouwe dienst ingeruild voor een Audi A3 Sportback TDI en is de Volvo V40 Cross-Country ingeruild voor een prachtige Volvo V60 D3 Summum. De kwaliteit van Volvo was natuurlijk al langer bekend en we zijn blij met deze Top-auto te kunnen lesgeven. De Volkswagen en V40 waren natuurlijk ook goede autos maar dit is toch weer een stapje hoger in kwaliteit, bedieningsgemak en rij-eigenschappen.

Buiten deze 2 Topautos hebben we ook 2 zeer sportieve Renaults; een Clio en een Captur. Allebei voorzien van de nieuwste snufjes op luxe en bedieningsgemak. Het wagenpark van Autorijschool Marcel Kluft bestaat dus uit moderne comfortabele, vlot reagerende lesautos. Ze zijn voorzien van alle luxe en benodigdheden die het autorijden een prettige, vanzelfsprekende ervaring maken.

Natuurlijk zijn onze autos rookvrij! Alle auto`s hebben Airco, in hoogte en axiaal verstelbaar stuur, in hoogte en lengte verstelbare stoelen (dus voor ALLE maten leerlingen), sterke motoren (voor vlot invoegen en oversteken dus: veilig) en nog vele andere opties.

Uit de oude doos:

 

    Wagenpark Autorijschool Marcel Kluft anno 2012: 

Seat Leon TDI  ,  Hyundai I30 CRDi  ,  BMW 320D Touring

Hiervoor was er de VolvoS60 waar veel leerlingen nog zeer goede herinneringen aan hebben. Deze top-auto heeft de 400.000 km. volgemaakt:         

De eerste lesauto van de rijschool in 2003 was een Seat Toledo TDI met als een reserve-auto toen ook al een Seat Leon; de eerste foto van Marcel met het toenmalige wagenpark(je):